Foto’s bewerken in de app Foto’s in Windows 10

Hans Frederiks

Hans Frederiks is journalist en fotograaf en redacteur van het blog van computercreatief.nl. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van computer, van vormgeving op het web en print, en fotografeert al zijn hele leven lang, met als specialisatie panorama’s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op www.thefredlees.com. Zijn panorama’s zijn te koop bij www.panoramawarehouse.com. Zijn verdere werk vind je op hansfrederiks.com.

8 reacties

 1. Arlette Boumon schreef:

  Bedankt voor de klaar en duidelijke beschrijving. mvg Arlette

 2. Ruud van der Molen schreef:

  Ik heb bijna al mijn foto’s op een afzonderlijke harde schijf staan die via een usb poort op mijn laptop is aangesloten. Foto’s van Windows 10 kan de afbeelding wel ophalen maar als ik ze wil bewerken krijg ik de opmerking te lezen:
  “Kan niet bewerken.
  Er zijn problemen om het bestand te openen om het te kunnen bewerken”
  Wat deze problemen zijn wordt er niet bij verteld.
  Vriendelijke groet, Ruud

 3. rv schreef:

  tot voor kort kon ik mijn foto’s op die manier bewerken. ondertussen kwam er een update en zijn de mogelijkheden beperkt. kan dit zo maar???

 4. geer schreef:

  het probleem wat rv beschrijft heb ik ook.. met name selectief scherpstellen is iets wat ik veelvuldig gebruikte en niet meer mogelijk is.. jammer

 5. Dennis Horvath schreef:

  Is voor dit probleem inmiddels al een oplossing? Ik vond het een vreselijk fijn programma om mijn foto’s in te bewerken maar nu heb je er niets meer aan.

 6. Dennis Horvath schreef:

  Is er inmiddels al een oplossing voor dit probleem gevonden? Ik vond het een vreselijk fijn programma om mijn foto’s in te bewerken, maar nu heb je er niets meer aan.

 7. Thea schreef:

  Rode ogen reduceren werkt voor geen meter !!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.