Morgen is er weer een dag…

Het plan was om vandaag te schrijven over Adobe Stock en de mogelijkheid om vanuit Lightroom je foto’s te kunnen verkopen op Adobe Stock en dan slapend rijk te worden. Maar na een doorwaakte nacht voor de televisie en achter de mobiele telefoon en tablet, whatsappend met deze en gene, stel ik dat uit tot morgen. Net als de mensen in Amerika ga ik nu naar bed.

Wat je verder over de Amerikaanse presidentsverkiezingen mag denken, de wereld is vannacht veranderd. In wat, dat moeten we afwachten. Morgen komt er weer een normale blogpost.

Nu ja, toch nog even een link naar een artikel van iCulture over Trump, een link met technologie en Apple: Kan Trump Apple dwingen om in de VS te produceren? Het antwoord op de vraag is niet eenduidig. Volgens Tim Cook zijn er geen ambachtsmensen in de VS die een iPhone kunnen maken, en moet er een grondwetswijziging komen om het mogelijk te maken. Lees het HIER.

Hans Frederiks

Hans Frederiks is journalist en fotograaf en redacteur van het blog van computercreatief.nl. Hij schrijft over ontwikkelingen op het gebied van computer, van vormgeving op het web en print, en fotografeert al zijn hele leven lang, met als specialisatie panorama’s, landschappen en podiumfotografie, wat onder andere te zien is op www.thefredlees.com. Zijn panorama’s zijn te koop bij www.panoramawarehouse.com. Zijn verdere werk vind je op hansfrederiks.com.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.